Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Economia
        • La delegació de la Cambra de Comerç al Barcelonès ofereix un curs per el control dels impostos

La delegació de la Cambra de Comerç al Barcelonès ofereix un curs per el control dels impostos

Publicada: 20.10.2009Secció: Economia

La delegació de la Cambra de Comerç al Barcelonès ha programat per aquest matí un curs adreçat a aquells professionals que vulguin millorar el control dels impostos. I és que aquestes taxes representen una de els despeses indirectes més elevades per a les empreses.

Sota el títol “Gestioneu millor els vostres impostos”, la Cambra de Comerç pretén oferir als empresaris un seguit de consells que els permetran controlar millor els seus impostos. D'aquesta manera, es busca promoure una millor planificació de l'IVA, les inversions i les despeses.

El curs, que anirà a càrrec de consultors experts d'Audihispana Grant Thornton, ensenyarà als assistents com vigilar que s'apliquen les deduccions i bonificacions pertinents en cada cas. A més, es donaran eines als empresaris perque aquests aprenguin a negociar amb l'Administració Tributària l'ajornament d'alguns pagaments.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat