Botó Contacta amb Badaweb

Badalona compta amb una nova estació de control de qualitat de l'aire

Publicada: 19.10.2009Secció: Medi Ambient

La nostra ciutat compta, des de fa pocs dies, amb una nova estació de control de qualitat de l'aire situada a l'edifici de la Guàrdia Urbana al Turó d'en Caritg. Aquesta estació forma part de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica de la Generalitat i s'ha instal.lat gràcies a la col.laboració entre l'Ajuntament i el Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat dins el Pla per a la Millora de la Qualitat de l'Aire a la Regió Metropolitana de Barcelona.

La nova estació mesurarà, en dies alterns, el nivell de contaminació, sobretotat el que prové del trànsit. Segons la Regidoria de Medi Ambient, de l'Ajuntament de Badalona, s'ha triat el Turó d'en Caritg perquè és una àrea poc transitada amb l'objectiu de mesurar la contaminació de fons.

Segons el consistori badaloní en els propers mesos està previst instal.lar una altra estació mesuradora de partícules en suspensió en una zona d'elevat trànsit, per tal de conèixer els pics de contaminació que s'assoleixen a la nostra ciutat. Fins ara, a Badalona nomès hi havia una estació mesuradora de la qualitat de l'aire situada a la Plaça dels Països Catalans.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat