Botó Contacta amb Badaweb

Josep Duran veu amb escepticisme el fet d'avançar l'inici del curs escolar

Publicada: 14.10.2009Secció: Educació

El regidor d'Educació de l'Ajuntament de Badalona, Josep Duran, veu amb cert escepticisme la mesura d'avançar una setmana l'inici del curs escolar. Tot i que Duran no ho veu del tot malament, dubta que d'aquesta manera millorin els resultats acadèmics. Segons el regidor, en declaracions al magazín Ciutat Oberta, la solució es troba en la selecció del professorat.

Duran espera que el Departament d'Educació compleixi la seva paraula d'organitzar activitats lectives a les escoles per als nens que faran una setmana de vacances al febrer. Això també implicarà que l'Ajuntament haurà de tenir preparats els centres educatius per obrir-los durant aquests dies. El que més preocupa al regidor, però, és la preinscripció, que, amb el nou calendari escolar, s'avançaria al febrer.

Josep Duran ha parlat d'altres qüestions com per exemple l'oferta d'instituts. En reunions que mantenen amb la Generalitat, s'ha arribat a la conclusió que fins al 2016 no caldrà la construcció de cap nou centre de secundària a la ciutat, tot i que al 2013 caldrà reforçar l'oferta existent.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat