Botó Contacta amb Badaweb

Es posa en marxa un nou punt de càrrega d'aigües freàtiques a Llefià

Publicada: 13.10.2009Secció: Medi Ambient

L'Ajuntament de Badalona ha posat en funcionament un nou punt de càrrega d'aigües freàtiques a l'avinguda de Sant Salvador amb el carrer Guash, a la zona de Llefià. Aquest nou punt servirà per a la càrrega de camions cisterna de neteja viària, manteniment de zones verdes i neteja de clavagueram de l'Ajuntament.

La posada en funcionament d'aquest nou punt s'emmarca en el Pla Director d'aprofitament de les aigües freàtiques de Badalona. L'objectiu és millorar la gestió dels recursos hídrics mitjançant la substitució de les aigües potables per aigües subterrànies en els casos que la qualitat requerida de l'aigua no sigui tan elevada.

Segons ha explicat la regidora Mercè Rius, des de l'Ajuntament han de donar exemple i apostar per les fórmules que permetin aconseguir un ús més responsable dels recursos naturals. És per aquest motiu que l'ajuntament està implantant aquest sistema de reg a molts parcs de la ciutat.

L'any 2008 el consum d'aigües freàtiques a Badalona va ser d'uns 30 mil metres cubics que es van deixar de consumir d'aigua de la xarxa.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat