Botó Contacta amb Badaweb

Joves de diversos instituts de Badalona participen en el Projecte Futur

Publicada: 02.10.2009Secció: Educació

Una quarantena de joves de diversos instituts de Badalona han participat en la tercera edició del Projecte Futur. Es tracta d'una iniciativa dirigida a joves que pel seu baix rendiment acadèmic es fa necessari incloure dins del currículum una estada formativa de dos trimestres de durada en un entorn empresarial.

El projecte futur posa en contacte joves de diversos centres de secundària de Badalona amb el món empresarial. Una iniciativa que els ajuda a acabar amb èxit l'ESO i els acosta una mica a allò que volen ser en el futur.

Pràctiques a perruqueries, centres d'estètica, escoles bressol i residències per a la gent gran. Enguany hi han participat un total de 26 empreses que han ofert un espai laboral a aquests nois i noies.

A més d'introduir-los en e món empresarial aquesta iniciativa els ajuda a saber que és allò que volen ser el dia de demà. Mentre que uns descobreixen la seva vocació d'altres se'n adonen del que no volen dedicar-se.

En aquesta tercera edició han participat 37 alumnes dels IES Barres i Ones, Enric Borràs, Badalona-9, SES Badalona, IES Ventura i Gassol i l'escola Lestonnac.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat