Botó Contacta amb Badaweb

Raimon Obiols i Xavier Pont analitzen la situació econòmica actual

Publicada: 02.10.2009Secció: Economia

Una anàlisi de l'actual situació de crisi amb la participació dels ciutadans. Aquest ha estat l'objectiu de la conferència “Economia i Societat: respostes dadant la crisi” que el PSC ha celebrat aquest dijous al Museu de Badalona. L'acte ha comptat amb les ponències de diputat al Parlament Europeu, Raimon Obiols i de l'economista, Xavier Pont, que han estat presentats per l'alcalde de Badalona i primer secretari del PSC a la ciutat, Jordi Serra. Segons Obiols, comença a veure's el final del túnel d'aquesta crisi que s'ha d'aprofitar per canviar algunes desigualtats socials

La conferència, oberta a tota la ciutadania, s'emmarca dins el cicle “Catalunya Causa Comuna” en què els socialistes volen interactuar amb la població amb la finalitat de discutir els reptes del futur de Catalunya. Aquesta serà la primera però no l'última de les conferències que es faran a la ciutat.

La idea del PSC a Catalunya és parlar amb unes 75.000 persones en diverses xerrades arreu del territori.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat