Botó Contacta amb Badaweb

Es lliuren 57 habitatges de règim de protecció oficial a Sant Roc

Publicada: 01.10.2009Secció: Urbanisme

El conseller delegat d'Adigsa, Fredereic Linares, i el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Badalona, Ferran Falcó, han lliurat les claus de 57 habitatges de règim de protecció oficial al barri de Sant Roc. Amb aquesta cinquantena de pisos, ja s'ha completat el 70 % del procés de remodelació de la zona, que podria finalitzar d'aquí a uns 2 o 3 anys.

Les 55 famílies que a partir d'ara viuran en el nou edifici del carrer d'Almeria número 51-53 pertanyen al col·lectiu que es veu afectat pels canvis que els últims anys s'estan duent a terme al barri de Sant Roc. Els immobles, que han estat construïts per Reursa, tenen una superfície d'aproximadament d'entre 60 i 70 metres quadrats i disposen de 2 o 3 dormitoris. Tot plegat, es tracta d'un canvi que comportarà una millora de la imatge del barri de Sant Roc.

El lliurament de claus suposa pels veïns una primera passa de cara al futur. Un futur, que els beneficiats d'aquests habitatges, veuen amb bons ulls i amb optimisme. I és que, tots ells coincideixen al dir que feia molt temps que esperaven aquest moment amb candeletes.

Amb aquest lliurament, se situen en uns 715 el total d'habitatges lliurats. En total, un cop s'hagi donat per finalitzat el procés de transformació del barri de Sant Roc, s'hauran substituït més d'un miler d'habitatges.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat