Botó Contacta amb Badaweb

Miguel Jurado reclama l'acondicionament d'una illeta de Canyet

Publicada: 01.10.2009Secció: Urbanisme

El regidor del Grup Popular a l'Ajuntament de Badalona, Miguel Jurado, ha reclamat a l'equip de Govern de la ciutat que condicioni l'entorn d'una illeta recentment construïda, a la Carretera de Canyet. Jurado ha demanat, que d'entre d'altres millores, s'il.luminí aquest punt durant la nit i es millori la seva senyalització.

Per la seva banda, el regidor de Via Pública, José Antonio Lara, ha respost que la zona s'ha millorat amb la construcció d'aquesta illeta i que la Carretera de Canyet mai ha estat il.luminada.

D'altra banda, el regidor popular també ha demanat que s'adeqüi la parada d'autobúsos situada davant la illeta de la Carretera de Canyet. Jurado ha reclamat la instal.lació d'una marquesina de busos, perquè actualment, nomès hi ha un banc de jardí, i quan plou els usuaris no s'hi poden esperar gaire estona, segons ha explicat el regidor popular. Des de la Regidoria de Via Pública s'ha respos que les marquesines s'instal.len a les parades amb més usuaris i que en aquesta parada ja s'havia instal.lat una marquesina que va patir actes vandàlics.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat