Botó Contacta amb Badaweb

Menarini llança un nou fàrmac per millorar la hipertensió arterial

Publicada: 29.09.2009Secció: Salut

L'empresa badalonina Menarini ha llançat al carrer un nou fàrmac per millorar el tractament de la hipertensió arterial. Amb el nom de BALZAK, el nou medicament es un potent antipertensiu que es eficaç en tot el procèssos de la malaltia. Recordem que les malalties cardiovasculars són la primera causa de morts a l'Estat i la hipertensió arterial és el factor de risc cardiovascular més freqüent.

Més d'un 35% de la població europea té hipertensió i aquesta malaltia augmenta amb l'edat. Un dels problemes de la hipertensió arterial és el mal control i al nostre país nomès un 40% de la població malalta esta controlada. Per aquest motiu, segons els especialistes, es recomanat un medicament combinat, amb més d'un fàrmac, per disminuir els seus efectes secundaris. Precisament l'empresa badalonina Menarini acaba de treure al mercat un nou medicament, anomenat BALZAK, per tractar aquesta hirpetensió arterial.

Des de Laboratoris Menarini es dedica mès d'un 30% de la seva producció de medicaments a pal.liar el control de les malalties cardiovasculars.

L'empresa Menarini, amb seu al barri de Sant Roc, també comercialitza medicaments per altres malaties cardiovasculars com les insuficiències cardiàques.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat