Botó Contacta amb Badaweb

La Diputació finança un projecte per a crear llocs de treball al Barcelonès Nord

Publicada: 29.09.2009Secció: Economia

La Diputació de Barcelona finança un projecte per la creació de llocs de treball relacionats amb l'atenció social al Barcelonès Nord. L'organisme invertirà més d'un milió i mig d'euros en elaborar un estudi que permeti detectar les necessitats del sector a Santa Coloma, Sant Adrià i Badalona, on posteriorment, desplegarà el projecte. Una actuació destinada a impulsar la inserció laboral i afavorir la creació d'ocupació en el sector dels serveis d'atenció a les persones.

La tipologia de les places laborals que s'oferiran serà diversa. Des d'ocupacions dedicades a la infància i l'adolescència, a les encaminades al tractament de la gent gran i dels malalts mentals. Així, monitors d'esplai, cuidadors en centres de dia o geriàtrics, empleats de neteja i altres oficis relacionats amb el desplegament de la llei de la dependència, seran alguns dels llocs de treball que es crearan. No serà fins al 2011, però, que es comencin a ofertar aquestes noves places. Fins aleshores, el Consell Comarcal de la Diputació que coordinarà el projecte, farà una diagnosi del sector, que consistirà en consultar a les empreses existents les seves necessitats. Un estudi que ha de permetre elaborar un pla d'actuació adaptat a les característiques del territori.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat