Botó Contacta amb Badaweb

La Federació d'empresaris de Badalona no vol que s'apugin els impostos

Publicada: 28.09.2009Secció: Economia

La Federació d'empresaris de Badalona demana que no s'apugin els impostos, tal i com pretén fer el govern central. Aquesta entitat que aglutina empresaris badalonins s'afegeix a la opinió de la patronal CEOE perquè considera que incrementar la pressió fiscal no posarà fre a la crisi. Des de la Federació, a més, s'afirma que la mesura pot afegir noves dificultats als autònoms per poder tirar endavant.

L'empresariat badaloní dóna suport a la petició de la CEOE que qualifica la pujada d'impostos que planeja el govern central de greu errada. Mentre a Madrid la Patronal demana aquests dies al ministeri d'economia que sigui auster pel que fa a la despesa pública, des de Badalona les veus dels empresaris s' hi afegeixen.

A més, consideren l'augment de la pressió fiscal anirà en contra de la creació de llocs de treball.

No tot però són notícies negatives. La Federació d'Empresaris de Badalona ha vist com els seus pronòstics més pessimistes no es complien. Esperaven tornar de les vacances i trobar més empreses tancades però, segons afirmen, els empresaris badalonins han sobreviscut força a la crisi.

Tot i aquesta dada, la Federació es mostra poc optimista davant la possible reactivació de l'economia els propers mesos. Sobretot, perquè el sector més perjudicat continua sent l' immobiliari i és en el qual l'economia espanyola havia basat fins ara el seu creixement.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat