Botó Contacta amb Badaweb

Ja ha començat la campanya de vacunació de la grip estacional

Publicada: 25.09.2009Secció: Salut

Els responsables del CAP de la Morera – Bufalà esperen administrar unes 800 dosis de la vacuna de la grup estacional a la setmana. Al llarg de tot un mes, temps que durarà la campanya, s'hauran vacunat unes 2.600 persones en aquest ambulatori.

Alfredo Vieira, infermer del CAP de La Morera – Bufalà ha explicat que el degoteig de pacients ha estat constant aquests primers dies de campanya. Vieira ha explicat que és important que els grups de risc es vacunin, com ara els majors de 65 anys, les embarassades i els malalts crònics.

Aquells que no formin part de cap grup de risc poden vacunar-se igualment si així ho volen. En aquests casos, cal que els interessats demanin hora amb el seu infermer de capçalera. Cal tenir en compte però, que entre la vacuna de la grip estacional i la vacuna de la grip nova cal deixar un marge de temps d'un mes aproximadament.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat