Botó Contacta amb Badaweb

Mesures preventives per la grip nova a l'Ajuntament de Badalona

Publicada: 18.09.2009Secció: Salut

L'Ajuntament de Badalona, en acord amb els sindicats, ha posat en marxa una seguit de mesures per prevenir els efectes de la grip nova en el funcionament de l'organització municipal. L'objectiu és controlar el possible contagi de la pandèmia i garantir la continuïtat en la prestació dels serveis públics. Per això, s'està elaborant també un pla de contingència, és a dir, s'identifiquen les persones que fan les feines claus per oferir un servei mínim i es determina un mínim de dues persones per poder substituir-les. Aquestes mesures seran especialment importants en el cas de la Guàrdia Urbana, els serveis d'informació i atenció ciutadana, i els serveis socials. Entre el conjunt de mesures, es recomana també a la ciutadania que, sempre que sigui possible, faci els seus suggeriments o peticions a través del telèfon o del web per evitar contagis.

Aquest pla anirà desplegant-se en les properes setmanes, durarà fins el gener de l'any vinent i afectarà un miler de treballadors municipals.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat