Botó Contacta amb Badaweb

Badalona acull un congrés catalano-balear de cures pal·liatives

Publicada: 17.09.2009Secció: Salut

Durant els propers dies el Badalona Centre Internacional de Negocis acollirà el VII Congrés de la Societat Catalano-Balear de Cures Pal·liatives. Des de l'any 2002 l'Hospital Germans Trias i Pujol compta amb la Unitat de Cures Pal·liatives, un equip de professionals mèdics i de treballadors socials que miren d'alleugerir els símptomes físics i emocionals que acompanyen un càncer.

Des de la Unitat de Cures Pal·liatives es posa l'èmfasi en aquells malalts que no responen correctament al tractament, així com també en les seves famílies.

De moment, el servei de cures pal·liatives de l'Hospital Can Ruti s'aplica als pacients en fase terminal de l'àrea d'oncologia però en el futur, és possible que s'estengui a les àrees de pneumologia i geriatria.

Congressos com el que comença avui serveixen per debatre assumptes polèmics entre professionals com per exemple els principis de la bioètica.

La Unitat de Cures Pal·liatives compta amb el suport de l'Institut Català d'Oncologia, una empresa sense ànim de lucre adscrita al Servei Català de la Salut que es va crear ara fa 14 anys. Des de la Societat Europea d'Oncologia s'ha reconegut en nombroses ocasions l'elevada qualitat de les cures pal·liatives que s'ofereixen a Catalunya.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat