Botó Contacta amb Badaweb

Badalona comptarà amb més Mossos d'Esquadra a partir de l'octubre

Publicada: 15.09.2009Secció: Seguretat

El Departament d'Interior de la Generalitat destinarà una vintena de Mossos d'Esquadra a Badalona a partir del mes d'octubre. Aquest increment suposa un canvi respecte la política d'Interior en els darrers anys. I és que el desplegament dels Mossos d'Esquadra en tot el territori català ha significat la pèrdua d'efectius policials a la ciutat en els últims cinc anys.

La xifra exacte que ens tocarà a la Badalona encara no s'ha confirmat però sí se sap que durant aquest l'any 2009, la regió policial metropolitana nord, on es troba la nostra ciutat, es reforçarà amb 211 agents. Si finalment són una vintena els agents que vénen al servei ordinari de Badalona, la plantilla de la ciutat pujaria a 195 mossos. Tot i així, encara estaríem cinc agents per sota dels 200 que van arribar a la ciutat l'any 2003.

En la seva darrera visita a la ciutat, el juny passat, el secretari de Seguretat Pública de la Generalitat, Joan Delort, es va comprometre a incrementar la plantilla de la policia autonòmica a Badalona. D'aquesta manera, donava resposta a les demandes del govern local que va aprofitar el Dia de la Guàrdia Urbana per recordar-li a Delort el seu compromís amb la ciutat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat