Botó Contacta amb Badaweb

S'inaugura a Badalona un Hospital de Dia d'Adolescents

Publicada: 07.09.2009Secció: Salut

Ja ha quedat inaugurat l'Hospital de Dia d'Adolescents de Badalona, situat a l'Avinguda Martí Pujol, al barri de Bufalà. El nou centre tractarà a una vintena de joves amb trastorns mentals i cada pacient rebrà una atenció personalitzada. Els joves que s'hi atenen són de Badalona, Montgat i Tiana. A l'acte d'inauguració hi ha assistit la consellera de Salut, Marina Geli i l'alcalde de Badalona, Jordi Serra.

Aquest nou centre es troba a l'interior de la Fundació Roca i Pi, al barri de Bufalà, que ha cedit l'espai per poder acollir l'Hospital de Dia d'Adolescents de Badalona. Els pacients que s'hi tracten són joves d'entre 12 i 18 anys, que reben un tractament individualitzat a través d'activitats de grup.

Per la seva banda, l'alcalde de Badalona, Jordi Serra, ha destacat que la ciutat té cada vegada més pes en el sector sanitari.

Els joves que ingressen en aquest centre són per possibles trastorns fòbics i obsessius greus, crisis d'adolescents greus i trastorns de la personalitat o de la conducta. L'Hospital de Dia d'Adolescents de Badalona, compta amb un pressupost de 477 MIL euros i esta gestionat per la Fundació Vidal i Barraquer.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat