Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Urbanisme
        • El Pla Especial de Millora Urbana de Dalt la Vila s'ha aprovat definitivament amb el vist-i-plau de la Generalitat de Catalunya

El Pla Especial de Millora Urbana de Dalt la Vila s'ha aprovat definitivament amb el vist-i-plau de la Generalitat de Catalunya

Publicada: 27.07.2009Secció: Urbanisme

El Pla Especial de Millora Urbana de Dalt la Vila s'ha aprovat definitivament amb el vist-i-plau de la Generalitat de Catalunya. Després de dos anys de negociacions amb els veïns i de fer els retocs que exigia la Comissió d'Urbanisme del govern català, el nucli històric de Badalona ja compta amb un planejament que ha de revitalitzar aquest barri emblemàtic.

Tot va començar l'any 2005, quan es començava a redactar el Pla Especial de Millora Urbana de Dalt la Vila, un instrument que ha de servir per preservar i planificar urbanísticament el nucli històric de Badalona. l'any 2007, els veïns de Dalt la Vila no veuen amb bons ulls alguns dels aspectes d'aquest planejament i s'inicia una llarga etapa de negociacions amb el govern municipal. Finalment, a finals de l'any passat, l'associació de veïns aconsegueix que el govern accepti la major part de les seves al·legacions i s'aprova provisionalment el PEMU en el ple municipal del mes d'octubre.

Així doncs, aquest Pla de Millora Urbana de Dalt la Vila, que marca les condicions urbanístiques d'aquest barri, ja està en marxa. Tot i així, des de l'Area de Cultura i Patrimoni alerten que la seva aplicació es veurà a llarg termini.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat