Botó Contacta amb Badaweb

Cursos de català a nouvinguts durant l'estiu

Publicada: 23.07.2009Secció: Educació

L'escola d'idiomes Ser i Estar del barri de Llefià ha acollit un programa que enseña català a l'alumnat immigrant durant les vacances d'estiu. Badalona és un dels 14 municipis de Catalunya que s'han acollit a aquest projecte pilot de formació organitzat per la Secretaría per a la Immigració.

Durant el mes de juliol Badalona ha acollit uns cursos de català per als nens nouvinguts que necessitin reforç educatiu durant les vacances d'estiu. La iniciativa consisteix en 100 hores d'aprenentatge de la llengua i accions de coneixement de l'entorn que afavoreixi la interrelació entre els diferents participants.

El projecte s'inclou dins de les actuacions del pla educatiu d'entorn als barris de la Salut i Llefià on hi ha una franja d'actuacions dedicada al temps d'estiu i als horaris de lleure. L'objectiu de la iniciativa es aconseguir l'èxit escolar dels alumnes de cara al proper curs.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat