Botó Contacta amb Badaweb

Un vaixell que llaura la sorra a la platja de Sant Adrià desperta les queixes de banyistes i pesadors

Publicada: 22.07.2009Secció: Medi Ambient

La presència d'un vaixell que llaura a la platja de Sant Adrià de Besòs, al costat de la desembocadura del riu, ha despertat les queixes de banyistes i pescadors. Els usuaris de la platja culpen l'embarcació del mal estat de l'aigua i la responsabilitzen de l'increment de sòlids flotants. Les tasques de llaurat que duu a terme el vaixell són responsabilitat de Fecsa-Endesa. L'empresa s'havia compromès a retirar-lo abans de l'estiu per no molestar els banyistes. Un compromís que no s'ha complert.

L'Àrea de Medi Ambient del consistori colomenc assegura que aquesta setmana es reunirà amb els responsables de l'elèctrica per conèixer els motius pels quals l'embarcació continua llaurant durant la temporada de bany. Una situació que ha despertat les denuncies de la confraria de pescadors de Badalona i dels usuaris de la platja. Tot i l'aspecte que presenta l'aigua els darrers dies, el govern local assegura que els anàlisis realitzats per l'Agència Catalana de l'Aigua conclouen que la seva qualitat és bona. Tot i que també és cert que abans que el vaixell de Fecsa-Endesa comencés les tasques de llaurat, era excel·lent.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat