Botó Contacta amb Badaweb

Desmantellada una xarxa que adquiria targetes de crèdit robades a estrangers

Publicada: 21.07.2009Secció: Successos

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat una complexa xarxa que adquiria les targetes de crèdit i la documentació robades a estrangers a travès de carteristes. Les utilitzaven per realitzar compres a establiments de membres de la xarxa, que rebien el 50% del benefici, entre ells un magatzem i un restaurant de Sant Adrià de Besòs.

En diverses ocasions també es feien passar pels titulars legítims de la targeta. La operació finalitzava amb la venda a preus més baixos del material obtingut. El cap de la xarxa fins i tot havia començat a operar com un comerciant més venent les mercaderies obtingudes gràcies als fraus. S'han realitzat 17 detencions de 10 entrades i escorcolls a vivendes de Barcelona, Hospitalet de Llobregat i Sant Boi de Llobregat. L'operació policial es va iniciar a principis d'any i es va centrar en diversos comerços en què es realitzaven operacions de compra amb targetes bancàries robades, com en un magatzem d'alimentació a l'engròs i un restaurant de Sant Adrià de Besòs. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions en els propers dies.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat