Botó Contacta amb Badaweb

Okupes al barri del Progrés

Publicada: 21.07.2009Secció: Successos

Una veïna del barri del Progrés denuncia que a la seva finca, propietat d'un familiar, hi entren okupes durant les nits. Segons explica ho ha denunciat als mossos d'esquadra però el cas encara no té solució. La veïna assegura que els ocupants li han causat destrosses al pis i que li han robat efectes personals.

Aquest és l'estat en que es troba el pis de Maria Rosa Giró del barri del Progrés que des de fa un mes pateix contínues destrosses a mans d'uns okupes que hi van a passar les nits. La finca, ubicada al carrer Cervantes, està dividida en dos pisos, aquesta veïna viu al pis de dalt i els baixos, que estan deshabitats, reben contínues visites d'un grup d'okupes.

En una de les ocasions quan la veïna va sentir sorolls al pis d'abaix va trucar els Mossos d'Esquadra, però segons explica els agents no van fer res per evitar que els okupes entressin. Ara quan la Maria Rosa Giró vol entrar en aquest pis ha de trencar les cadenes amb què cada nit els esquàters es tanquen a la seva nova llar.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat