Botó Contacta amb Badaweb

El pivot Antonio Bueno és el segon fitxatge del Joventut

Publicada: 14.07.2009Secció: Esports

El pivot Anonio Bueno és el segon fitxatge del Joventut per la temporada vinent. El pivot madrileny arriba després d'una bona temporada a Fuenlabrada.

Antonio Bueno ha estat un dels puntals de l'equip de Luis Guil jugant una mitjana de 17 minuts i anotant 11 punts per partit. El pivot coincidirà a Badalona amb Valter Kristaps també procedent del Fuenlabrada.

Antonio Bueno té 28 anys medeix 2 metres i 9 centímetres. El jugador compartirà posicions interiors amb Edu Hernandez Sonseca i Ènk Nurèl a l'espera de saber el futur de Jerome Moiso.

Aquesta serà la segona etapa de Bueno a Badalona. L'any 2001 va arribar a procedent del Reial Madrid i va quedar-se a la penya fins l'any 2003.

Antonio Bueno es fruit de la cantera del Reial Madrid, equip amb qui va debutar a la lliga ACB en edat junior. El pivot ha defensat la camiseta del Fuenlabrada, de l'Ourense, del Sevilla, de l'Estudiantes i de la penya. A més a més, el jugador forma part de la generació dels juniors d'or, on va compartir èxits al costat de Raul López, Pau Gasol, Felipe Reyes i Navarro, entre d'altres.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat