Botó Contacta amb Badaweb

Els 24 nous agents de la Guàrdia Urbana ja patrullen per Badalona

Publicada: 30.06.2009Secció: Seguretat

Des d'aquest dilluns, 24 nous agents de la Guàrdia Urbana patrullen pels carrers de Badalona. Ahir va tenir lloc l'acte de benvinguda dels agents que s'han incorporat al cos després d'haver superat la formació a l'Escola de Policia de Catalunya. Durant l'acte s'ha anunciat que, a partir del mes de setembre, la Guàrdia Urbana estrenarà una nova unitat de comerç.

Els 24 nous agents de la Guardia Urbana ja patrullen pels carrers de Badalona, des d'aquest dilluns. S'ha de destacar que dos dels agents d'aquesta promoció són nascuts fora de l'Estat, un fet que es produeix per primera vegada a la Guardia Urbana de la nostra ciutat. Un d'aquests agents es nascut a Guinea Equatorial, i des d'ara ja patrulla pels carrers de Badalona.

D'altra banda, amb la incorporació d'aquesta vintena de nous agents es podrà crear, a partir del mes de setembre, una nova unitat dedicada exclusivament al comerç.

Durant l'acte, realitzat al Turó d'en Caritg ,els nous membres de la Guàrdia Urbana han rebut el seu nou uniforme, la placa identificativa i l'arma reglamentària, i han visitat les instal.lacions del que, a partir d'ara, serà el nou lloc de treball.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat