Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • L'institut de medicina predictiva i personalitzada del Càncer ja és una realitat

L'institut de medicina predictiva i personalitzada del Càncer ja és una realitat

Publicada: 26.06.2009Secció: Salut

Ahir dijous va quedar inaugurat l'Institut de Medicina Predictiva i Personalitzada del Càncer amb la visita del president de la Generalitat, José Montilla, i de la consellera de Salut, Marina Geli, i l'alcalde de Badalona, Jordi Serra, entre d'altres autoritats. Es tracta d'un nou centre d'investigació biomèdica, referent a nivell estatal, ubicat en l'entorn de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

La missió d'aquest institut es poder identificar les bases moleculars que permetin predir el desenvolupament del càncer i el seu tractament personalitzat. El projecte d'aquest institut va començar amb la creació d'una fundació l'any 2006. L'objectiu, a la llarga, serà aplicar una medicina predictiva i personalitzada a tots els càncers.

L'alcalde de Badalona, per la seva part, ha destacat que la muntanya de Can Ruti s'ha convertit en un espai de recerca biomèdica de primer ordre.

L'institut de medicina predictiva i personalitzada del càncer esta dirigit pel doctor Manuel Perucho, un dels grans investigadors mundials de la malaltia del càncer



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat