Botó Contacta amb Badaweb

La nova escola Ventós Mir disposarà dels terrenys de l'Estrella

Publicada: 17.06.2009Secció: Educació

La nova escola Ventós Mir disposarà dels terrenys al solar de l'Estrella, on s'hi ha d'ubicar una Àrea Residencial Estratègica, en el termini de dos cursos escolars. Així ho ha confirmat el regidor d'Educació, Josep Duran, en el marc del Plenari del Consell Escolar Municipal.

Duran ha afirmat que en el pròxim curs, aquest centre educatiu comptarà amb un mòdul prefabricat més i que, com a màxim, se n'instal·larà un altre al 2010. I és que aquesta serà la data en què l'INCASÒL iniciarà les obres de l'Àrea Residencial Estratègica que han acordat la Generalitat i l'Ajuntament de Badalona.

A banda del Ventós Mir, el Plenari del Consell Escolar Municipal també ha tractat altres temes relacionats amb l'ensenyament a la nostra ciutat. Entre d'altres, s'ha fet un repàs a les dades de preinscripció i matriculació de P3 i primer d'ESO, en què sembla que no hi haurà massa problemes per recol·locar els fora de termini. També s'ha anunciat que aproximadament en 2 anys, l'escola Ventura Gassol podria tenir un espai en condicions, després que s'hagi hagut d'aturar-ne el projecte executiu.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat