Botó Contacta amb Badaweb

El codi infart es posa en marxa a Catalunya

Publicada: 11.06.2009Secció: Salut

El codi infart es posa en marxa a Catalunya coincidint amb la celebració del congrès anual de la Societat Catalana de Cardiologia. L'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona és un dels cinc hospitals catalans que estaran de guardia les 24 hores per atendre aquests casos d'infarts aguts.

Aquest codi es fonamenta en altres experiències europees, com la de Dinamarca, i espanyoles, com Murcia i Galicia, segons les quals la implantació d'aquest protocol pot reduir la mortalitat entre un 20 i un 30 %. És per això que, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la Societat Catalana de Cardiologia i el sistema de transport d'ambulàncies, han el·laborat un nou protocol d'actuació. Aquest es basa en un únic sistema d'ambulància amb capacitat per realitzar un electrocardiograma, diagnosticar l'infart i determinar el tractament que ha de rebre el pacient.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat