Botó Contacta amb Badaweb

L'institut Gaudí millora els tallers de formació i amplia aules

Publicada: 10.06.2009Secció: Educació

Més aules i per tant, millora dels tallers de formació. Això és el que oferirà l'edifici de l'institut Gaudí de la construcció que s'està creant a l'avinguda de la Comunitat Europea, al barri de Montigalà. I és que la formació es presenta com una de les millors solucions en èpoques de crisi i atur com l'actual.

La parcel·la que des de fa 8 anys té cedida l'Ajuntament de Badalona a l'institut Gaudí de la construcció ha estat l'escenari de l'acte de presentació de l'inici de les obres del nou edifici d'aquesta escola de formació. Un edifici que permetrà ampliar l'oferta de cursos i tallers, duplicant el nombre d'alumnes actuals. L'alcalde de Badalona, Jordi Serra, ha presidit l'acte, i ha destacat la importància de disposar d'un nou espai d'ensenyament a la ciutat que pot absorbir també població del Vallès.

En els actuals temps de crisi, on les xifres de l'atur s'enfilen mes a mes, la formació pot ser una bona resposta per afrontar-la i treure'n profit.

Des que el centre funciona a la nostra ciutat, l'Institut Gaudí de la construcció ha format a més de 12MIL alumnes en les diferents especialitats de la seva oferta d'ensenyament.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat