Botó Contacta amb Badaweb

Cop contra les xarxes de venda ambulant de falsificacions

Publicada: 10.06.2009Secció: Successos

Cop contra el primer graó de les xarxes de venda ambulant de productes falsificats. Els Mossos d'Esquadra de Badalona han desarticulat un centre de distribució on venien material preparat per falsificar bosses de mà de prestigioses marques. La policia ha detingut a 6 persones i ha denunciat unes altres 2 per la seva pressumpta participació en un delicte contra la propietat industrial.

Els Mossos d'Esquadra han interceptat una nau del polígon Grandland Badalona Sud on es proporcionava el material per vendre bosses de mà falsificades. Els acusats facilitaven a venedors del top manta bosses aparentment d'imitació (amb l'etiqueta i el logotip de la marca falsificada a part), preparades, així, per consumar la falsificació.

Un jutge ha acusat a les dues persones, de nacionalitat xinesa, que venien els productes a punt per falsificar, d'autoria mediata i d'inducció a un delicte contra la propietat industrial. De fet, segons consta en l'informe policial ja han estat detingudes unes altres quatre vegades pel mateix tipus de delictes. Les altres sis persones, totes de nacionalitat senegalesa, han estat detingudes per consumar el delicte i vendre les bosses al carrer de manera il·legal.

Durant l'operació la policia catalana va comissar 123 bosses de mà, 10 cinturons i 9 moneders, suposadament falsificacions reconegudes de prestigioses marques comercials, com Chanel i Tous. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat