Botó Contacta amb Badaweb

Ferran Falcó demana més Mossos d'Esquadra per a Badalona

Publicada: 09.06.2009Secció: Seguretat

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Badalona, Ferran Falcó, ha aprofitat la celebració del Dia de la Guàrdia Urbana per demanar l'ampliació de la plantilla dels Mossos d'Esquadra, a la nostra ciutat. Una petició que el secretari de Seguretat Pública de la Generalitat de Catalunya, Joan Delort, ja s'ha compomès a complir abans de finals d'aquest any. Delort, però, no ha concretat quants efectius més es destinaran a Badalona.

La ciutat tindrà un augment de la plantilla dels Mossos d'Esquadra, abans d'acabar aquest any. El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Badalona i responsanble de la Guàrdia Urbana, Ferran Falcó, ha admès que a la ciutat manquen efectius, tant de la policial local com dels Mossos d'Esquadra. Per aquest motiu ha demanat al secretari de seguretat del Govern català, Joan Delort, una ampliació del nombre d'efectius a la ciutat. Delort s'ha compromès a augmentar la plantilla, no nomès a Badalona sinó també a les ciutats veïnes, com Sant Adrià o Santa Coloma.

Tot i aquest anunci, d'augment de la plantilla dels Mossos d'Esquadra, Joan Delort no ha detallat el nombre d'efectius nous que arribaran a Badalona, abans d'acabar l'any. Per la seva banda, el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament, Ferran Falcó, ha reconegut que a Badalona manquen agents policials i per aquest motiu ha fet aquesta petició.

D'altra banda, des de la Generalitat de Catalunya s'ha garantit la continuïtat del servei de coordinació, a travès de la sala conjunta, dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Badalona.

I no nomès s'incrementarà la plantilla dels Mossos d'Esquadra, a la nostra ciutat. Durant el pròxim mes de juliol el cos de la Guàrdia Urbana de Badalona guanyarà 22 agents. Els joves han acabat ara el curs, a l'Escola de Policia, i s'afegeixen als 13 nous agents que van entrar al cos durant l'any passat.

De cara a l'any 2010, la Guàrdia Urbana de Badalona guanyarà 28 nous agents que hauran de superar la convocatoria que ara ja s'ha anunciat públicament. Amb aquest increment el Govern local de Badalona compleix amb un dels seus compromisos d'aquesta legislatura.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat