Botó Contacta amb Badaweb

Més de 100 empreses participen en una jornada organitzada per l'IMPO

Publicada: 04.06.2009Secció: Economia

Conèixer les claus per innovar en la gestió empresarial, potenciar el treball en equip i saber quines ajudes ofereixen els organismes públics són algunes de les solucions que l'Institut Municipal de Promoció de l'Ocupació ofereix a les petites i mitjanes empreses de la nostra ciutat. Es tracta de la setena edició de les jornades "Fent Empresa. Noves situacions, noves oportunitats", celebrades ahir al matí al Badalona Centre Internacional de Negocis.

Més de 100 empreses participen enguany de la setena jornada dels emprenedors i la petita empresa organitzada per l'Institut Municipal de Promoció de l'Ocupació. L'objectiu és oferir solucions originals i pràctiques per orientar les petites i mitjanes empreses cap a l'èxit. Sota el lema "Fent Empresa. Noves situacions, noves oportunitats", les jornades pretenen donar les claus per crear, fer crèixer i millorar el projecte empresarial.

L'acte ha comptat amb diverses ponències que han tractat la crisi com a una oportunitat per crèixer, la gestió de la innovació empresarial, i el finançament i les ajudes dels organismes públics.

La cita d'ahir ha servit per analitzar la situació actual i trobar les oportunitats per emprendre i fer crèixer l'empresa. El proper 10 de juny, es celebrarà una nova jornada centrada en l'àmbit sociosanitari, i que comptarà amb experts del sector que ensenyaran als empresaris a crear activitats econòmiques orientades al futur.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat