Botó Contacta amb Badaweb

Segons la Generalitat, al Barcelonès augmenta el nombre d'aturats

Publicada: 04.06.2009Secció: Economia

A Badalona l'atur continua pujant, tot i què molt lleugerament, el nombre d'aturats es manté en prop de 19 mil aturats. Segons dades facilitades pel del departament de treball de la Generalitat de Catalunya, a tot els municipis del Barcelonès s'ha produït un augment del nombre de persones aturades.

Al contrari que a la resta de l'Estat, Badalona ha patit un increment de l'atur en 11 persones aquest mes de maig. Una tendència que s'ha produït a la resta de municipis del Barcelonès, que aplega un total de 140.000 aturats.

D'altra banda pel que fa a la creació de llocs de treball al mes d'abril a la nostra ciutat, s'ha produït una reducció de contractes respecte al mes de març. Per activitat econòmica han augmentat els llocs de treball en el sector de l'agricultura i la construcció, mentre que s'han vist lleugerament reduïts en la indústria i els serveis, dos dels sectors més castigats per la crisi econòmica. En total s'han creat gairebé 2700 llocs de treball a la nostra ciutat durant el mes d'abril.

Pel que fa a la nova contractació per sexe, durant el mes d'abril s'han realitzat més contractacions a homes que a dones, una tendència que ha anat en augment des de el mes de gener del 2009.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat