Botó Contacta amb Badaweb

Nou impuls a la formació ocupacional a Badalona

Publicada: 29.05.2009Secció: Economia

El Govern català ha subvencionat amb 600 mil euros la creació de 89 nous cursos de formació ocupacional. Segons l'Ajuntament de Badalona, amb aquesta subvenció, es podrà formar a gairebé 1.500 persones de la nostra ciutat. Aquests cursos de formació ocupacional són fruit d'un acord conjunt entre el mateix Ajuntament i Aemifesa, l'Associació Empresarial Mixta d'Instal.ladors d'Electricitat, Fontaneria, Sanejament i Afins del Barcelonès Nord i el Maresme.

Com dèiem, gairebé 1.500 badalonins, que actualment es troben a l'atur o que necessiten un reciclatge professional, podran beneficiar-se d'aquests cursos subvencionats per la Generalitat de Catalunya. Dels 89 cursos de formació ocupacional, 71 dependran de l’IMPO i la resta directament d'Aemifesa. El regidor de l'Àrea d'Hisenda, Recursos Interns i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Badalona, Francesc Serrano, ha destacat la importància d'aquesta subvenció rebuda, sobretot en temps de crisi.

Els cursos de formació ocupacional subvencionats oferiran 26 especialitats diferents, de professions que actualment estan emergents.

De la subvenció, de 600 mil euros, 465 mil seran gestionats per l'Ajuntament de Badalona, a travès de l'IMPO, i 144 mil per AEMIFESA.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat