Botó Contacta amb Badaweb

L'Ajuntament de Badalona reclama la continuïtat del batxillerat nocturn

Publicada: 29.05.2009Secció: Educació

Donar oportunitats i ampliar la formació dels adults. Aquest és el principal objectiu del batxillerat nocturn. Aquest any, Badalona ha perdut aquest horari a l'Isaac Albéniz. Ara s'hi suma l'únic centre que actualment ofereix aquesta modalitat a la nostra ciutat. El Departament d'Educació de la Generalitat ha anunciat la supressió del batxillerat nocturn presencial a l'Eugeni D'Ors. L'Ajuntament de Badalona ha aprovat una moció en què s'instarà a la Generalitat a continuar amb aquesta modalitat educativa a la ciutat.

El regidor d'Educació, Josep Duran, ha deixat ben clar que tot i aprovar la moció presentada sobre aquest tema, no es pot fer res amb un text que ja ha sortit publicat al Diari Oficial de la Generalitat.

Tot i que la moció en defensa de la continuïtat del batxillerat nocturn es va aprovar per unanimitat, no van faltar retrets entre els diferents grups municipals de l'Ajuntament de Badalona. Els populars van insistir en la necessitat de mantenir aquesta modalitat educativa alhora que van responsabilitzar els ecosocialistes de la seva desaparició.

Mentre, els ecosocialistes van negar les acusacions dels populars i els van titllar d'irresponsables. L'Ajuntament de Badalona reclama la continuïtat del batxillerat nocturn després de veure com els únics centres que encara oferien aquest horari, l'Isaac Albéniz i l'Eugeni d'Ors, han suprimit aquesta modalitat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat