Botó Contacta amb Badaweb

Badalona té 125 places escolars vacants de les preinscripcions escolars

Publicada: 27.05.2009Secció: Educació

La regidoria d'Educació ja ha enllestit el repàs de les llistes de cara el curs 2009/2010 amb un superàvit en el nombre de matrícules de P3. El govern municipal atribueix aquest fet a la posada en marxa de quatre centres escolars nous i l'ampliació de línies a dues escoles més.

Segons les dades de la regidoria d'Educació, a la zona 1, la Salut i Llefià, són els barris on sobren més places: un total de 54. Les altres zones amb més superàvit són la Pau i Lloreda amb 32 places disponibles i i Bufalà, Bonavista, Canyet i Montigalà Oriental amb 33. Per contra, els barris del centre i el Progrés la demanda continua superant l'oferta, amb un dèficit de 17 matrícules.

El govern municipal considera que aquest nombre sobrant de places, a data d'avui, permetrà un inici de curs tranquil, tenint en compte que seriviran de coixí pels alumnes que s'incorporin a mig curs, amb les altrament dites matrícules vives.

Un altre dels punts sensibles en les preinscripcions escolars és el frau que cometen algunes famílies. L'Ajuntament es va comprometre ha investigar possibles fraus en la matriculació si rebia indicacions concretes de les direccions dels centres o d'alguns pares. Enguany la regidoria d'Educació ha col·laborat directament amb la Guàrdia Urbana supervisant expedients i, de moment, ha provat la certesa d'una denuncia que assegurava que onze famílies que havien falsejat el domicili dels seus fills per poder-los matricular en una escola del Centre.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat