Botó Contacta amb Badaweb

Desmantellat un mercat il·legal al polígon industrial Grandland

Publicada: 26.05.2009Secció: Successos

Agents de la Guàrdia Urbana han decomissat mitja tona d'aliments i begudes en un mercat il·legal ubicat a polígon industrial Grandland, al sud de Badalona. Els productes han estat traslladats a les cambres frigorífiques que l'àrea de Sanitat de l'Ajuntament té al Mercat Municipal de Pomar-Morera. Cinc dels implicats en l'operació, de nacionalitat xinesa, ja estan en mans d'estrangeria.

Segons fonts oficials, al voltant d'una dotzena de persones, totes de nacionalitat xinesa havien col·locat, des de feia diverses setmanes, carretons amb rodes i caixes tèrmiques al carrer. Unes parades que pressumptament venien tot tipus de menjar xinès i begudes enllaunades i que feien negoci sobretot els caps de setmana. Des de l'ajuntament, el primer tinent d'alcalde, Ferran Falcó, ha valorat molt positivament l'operació policial que ha permès desmantellar el mercat il·legal.

El decomís s'emmarca en les actuacions que últimament estan duent a terme des del consistori a la zona industrial Badalona Sud. Les cinc persones detingudes arran de l'operació i que han estat traslladades a les dependències policials per assumptes d'estrangeria, també se'ls ha aixecat un acte per infringir l'ordenança de civisme.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat