Botó Contacta amb Badaweb

L'Eugeni d'Ors no oferirà el batxillerat nocturn l'any vinent

Publicada: 20.05.2009Secció: Educació

L'Institut Eugeni d'Ors de Badalona, l'únic centre que ofereix el batxillerat nocturn a tot el Barcelonès Nord, deixarà de fer-ho a partir de l'any vinent. Es tracta d'una decisió presa pel departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya amb l'objectiu de reduir el nombre de plaçes de batxillerat nocturn. L'any passat Catalunya comptava amb 46 centres que oferien aquesta modalitat d'estudi, i ara només en queden 26.

Des del professorat consideren la notícia lamentable, i és que les persones que volen continuar els seus estudis sense deixar de treballar o cuidar la familia no podran fer-ho a la nostra ciutat. Ara s'hauran de desplaçar fins a Barcelona o Mataró. Segons afirmen des del centre es tracta d'una decisió política que afecta l'educació pública.

El departament d'Educació vol reduir el màxim nombre de places, ja que segons afirmen, l'absentisme en hores lectives, és massa elevat. Des del professorat destaquen que les persones que estudien de nit també tenen dret a una educació pública.

Els alumnes que no han acabat el batxillerat hauran de traslladar-se fins d'altres centres o bé optar per l'alternativa que ha presentat el departament d'Educació: l'estudi a distància.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat