Botó Contacta amb Badaweb

Les reformes a l'Escola Oficial d'Idiomes permetran cursos d'estiu

Publicada: 20.05.2009Secció: Educació

L'Escola Oficial d'Idiomes de Badalona ofereix, per primer cop, cursos d'estiu d'alemany, anglès i francès durant el mes de juliol. I és que les darreres reformes del centre han permès acondicionar l'eifici per millorar la qualitat de l'ensenyament. A partir del proper 2 de juny ja es podrà fer la matrícula i, posteriorment, es realitzarà un test d'anivellament als alumnes.

Des de l'1 fins al 28 de juliol, l'Escola Oficial d'Idiomes de Badalona, dituada al barri de Sant Roc, ofereix, per primer cop a la ciutat, cursos d'estiu d'anglès,alemany i francès. Del 2 al 19 de juny es podrà fer la matriculació dels alumnes i el 5 o 10 de juny es faran les proves de nivell. Es tracta d'uns cursos intensius en els que, sobretot, es practica l'idioma enfocat a realitzar viatges a l'estranger.

L'Escola Oficial d'Idiomes ha reformat aquest any les seves instal·lacions. És per això que fins ara era complicat organitzar cursos d'estiu perque les condicions de l'edifici no eren adequades.

Al setembre, però, l'escola oficial d'idiomes continuarà amb la seva oferta de cursos habitual d'anglès, alemany i francès. La preinscripció es podrà fer a partir del 28 d'agost per via telemàtica o a la mateixa escola, a l'Avinguda Marquès de Mont-Roig número 237, els dies 2 i 3 de setembre.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat