Botó Contacta amb Badaweb

Badalona impulsa per aquest estiu els plans d'ocupació per a aturats

Publicada: 15.05.2009Secció: Economia

L'Ajuntament de Badalona impulsa per aquest estiu els plans d'ocupació d'enguany adreçat a persones aturades. Des d'aquest mes de maig ja s'han contractat 28 persones per un període de 6 mesos amb l'objectiu de treballar en la neteja de platges, la prevenció d'incendis i el manteniment de cementiris.

El programa d'ocupació està gestionat per l'Institut Municipal de Promoció de l'Ocupació. Dels 28 treballadors contractats, 23 s'incorporaran a l'Àrea de Medi Ambient i Mobilitat donant suport a les diferents brigades de gestió del medi natural i gestió del verd urbà. Francesc Serrano és el regidor d'Hisenda i Promoció Econòmica.

D'altra banda es contracten 32 persones més per formar brigades de treball amb actuacions a la vía pública.

Aquestes persones aturades podran treballar des d'ara i fins al mes d'octubre. Des del consistori badaloní destaquen la necessitat d'oferir oportunitats laborals a les persones aturades. En total amb el diner públic, treballaran 600 persones apuntades a l'IMPO, gairebé 900 provinents del pla Zapatero, i aquests 60 treballadors i treballadores dels plans d'ocupació de l'Ajuntament de la nostra ciutat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat