Botó Contacta amb Badaweb

Enderroc de dues finques del carrer Liszt

Publicada: 15.05.2009Secció: Urbanisme

Comença l'enderroc de dues finques al carrer Listz que alliberaran el solar on s'emplaçarà un nou edifici d'habitatges de protecció oficial. L'actuació, que s'inclou en el Projecte d'Intervenció Integral de la Serralada d'en Mena, comportarà també la millora de l'espai urbà, que consistirà en l'ampliació del vial i la vorera del carrer Listz. Unes obres dutes a terme per la societat municipal Engestur.

Es tracta de dos habitatges unifamiliars situats entre mitgeres, de planta baixa més un pis. La deconstrucció dels immobles donarà pas a un nou edifici amb habitatges de protecció oficial.

L'enderroc i posterior condicionament del solar finalitzarà d'aquí a dues o tres setmanes. Serà aleshores quan es procedirà a l'ampliació de les voreres del carrer Listz. Habilitat l'entorn de les finques, començarà la construcció d'un edifici plurifamiliar de 5 habitatges de protecció oficial. Una actuació que s'enllestirà abans de finals d'any.

Aquesta és una de les actuacions del Projecte d'Intervenció Integral de la Serra d'en Mena, que preveu també accions similars a l'Avinguda Caritg i al Carrer Richard Strauss.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat