Botó Contacta amb Badaweb

L'empresa badalonina, Eines Canela s'expandeix

Publicada: 13.05.2009Secció: Economia

L'empresa fabricant d'eines de tall Eines Canela, amb seu a Badalona, desembarca als Estats Units amb una nova fàbrica. En temps de crisi, la companyia ha dissenyat un pla d'expansió que inclou, a banda de de l'expansió nord-americana, la compra d'una fàbrica d'eines especials a Alemanya, així com la compra d'una empresa d'accessoris per a màquines d'Arenys de Munt.

Ja fa vuit anys que Eines Canela és present al mercat americà comercialitzant-hi els seus productes, però enguany instal·larà una petita fàbrica i la producció in situ per al mercat local. La nau ja està comprada i actualment s'hi està desplaçant gènere que estava en estoc en altres plantes.

L'empresa familiar Eines Canela, nascuda el 1974 té la seu central i fàbrica a Badalona, i centres de producció a Arenys de Munt, a Arenys de Mar, a Portugal i a Alemanya. En total dóna ocupació a més de 150 persones.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat