Botó Contacta amb Badaweb

L'Ajuntament arriba a un acord amb la FAVB per fer front a la crisi

Publicada: 04.05.2009Secció: Economia

L'Ajuntament de Badalona, la comissió FAVB, entitats socials i sindicats elaboren un acord per actuar de forma conjunta contra la crisi. Aquest pacte permetrà ampliar el pla de treball que ja aplica el consistori per superar les dificultats econòmiques amb els suggeriments d'aquestes entitats de la ciutat. De forma coordinada, doncs, treballaran qüestions de política fiscal, de política social i d'impuls de l'ocupació. Aquest pla es veurà traduït en primer terme en una congelació dels preus d'alguns serveis públics.

Aquest acord de les línies de treball per lluitar contra la crisi és la suma del pla d'impacte que ja aplica l'Ajuntament de Badalona i els suggeriments i inquietuds de la FAVB i les entitats socials i sindicals de la ciutat.

La taula de treball entre consistori, FAVB, entitats socials i sindicals continuarà durant les properes setmanes amb l'objectiu d'elaborar una segona fase d'ajudes que, en aquest cas, serán individualitzades.

Aquestes actuacions estaven ja previstes en els pressupostos que l'Ajuntament va fer públics per al 2009. Un previsió que destinava el 50% de la despesa municipal als serveis socials i fins un 30% a polítiques d'actuació sobre el mercat del treball. Amb aquest nou pacte el consistori afegirà un nou paquet econòmic destinat a les ajudes socials acordades.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat