Botó Contacta amb Badaweb

L'Ajuntament acorda no incrementar les taxes i els preus públics

Publicada: 30.04.2009Secció: Economia

La Federació d'Associacions de Veïns de Badalona, els sindicats locals, les entitats de la ciutat i l'ajuntament han acordat unes línies de treball per reforçar la protecció social i la promoció de l'ocupació en temps de crisi. L'administració municipal ha acordat no incrementar les taxes i els preus púbics que habitualment es modifiquen durant l'exercici fiscal.

D'aquesta manera, no s'augmentaran les taxes per ensenyaments especials, per serveis socials, ni el preu públic per la utilització d'espais del Museu de Badalona ni de les instal·lacions esportives. Tampoc es modificarà el preu públic per a l'entrada a les restes romanes ni el corresponent a les diverses prestacions del servei municipal d'escoles bressol.

Des de l'àrea de Recursos Interns, Hisenda i Promoció Econòmica han manifestat que l'augment de recursos destinats a polítiques socials i a la promoció de l'ocupació , es deu a l'estalvi efectuat per l'equip de govern en d'altres departaments.

Un altre de les mesures que es prendran serà l'atorgació d'ajudes específiques per al pagament de tributs municipals a les famílies que la seva situació no els ho permeti.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat