Botó Contacta amb Badaweb

Els empresaris de Badalona esperaven més de l'anomenat pla Zapatero

Publicada: 22.04.2009Secció: Economia

La Federació d' Empresaris de Badalona considera que el Pla Estatal d'Inversió local, conegut com a Pla Zapatero, no ha estat tan beneficiós com s'esperava per als badalonins. Sí que permetrà fer obres per rehabilitar tot un seguit d'equipaments i millorar la ciutat però no servirà, diuen els empresaris, per donar feina a badalonins aturats. Recordem que tot just ara s' ha donat el tret de sortida a les obres del pla, valorades en un import de 38 milions d'euros.

Des del consistori es va decidir que s'apostaria per la creació d' ocupació per sobre de l'estalvi econòmic i es valoraria en l'adjudicació de les obres aquelles empreses que contractessin un major nombre de persones. Des de la Federació d'empresaris es considera però que es podria haver intentat que aquestes persones fóssin aturats badalonins. L' entitat està fent un estudi per saber la incidència del pla a les empreses de Badalona però tot apunta que no se n' ha tret tant profit com s'esperava.

El Pla Zapatero servirà per desenvolupar projectes de millora urbana que han de servir per reurbanitzar, adequar i millorar diversos carrers i places de tota la ciutat, instal·lacions esportives i culturals i centres educatius. Es tracta d' un total de 53 projectes que sumen un import de 38 milions d'euros a càrrec del Fons Estatal d'Inversió Local.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat