Botó Contacta amb Badaweb

La construcció o no del canal del port genera diverses opinions

Publicada: 22.04.2009Secció: Urbanisme

La construcció o no del canal del port continua aixecant opinions diverses. Les dues entitats veïnals afectades pel projecte han manifestat públicament la seva posició. Des de l'entitat veïnal de la Façana Marítima, aposten clarament per la construcció d'aquest canal. Per la seva part, l'Associació de veïns del Gorg, també demana més informació sobre el projecte, però per sobre de la construcció del canal, volen que s'impulsi definitivament la remodelació del barri.

Fa justament un any que l'alcalde de Badalona, Jordi Serra, va comentar que potser no es faria el canal del Port. No obstant, ara fa una setmana, l'alcalde va declarar que buscarà el consens de tots els agents implicats per tal de decidir si el consistori badaloní construeix aquest canal. Des de l'Associació de veïns de la Façana Marítima han defensat la construcció d'aquest projecte.

Per la seva part, la presidenta de l'Associació de veïns del Gorg, Teresa Vinuesa, ha destacat que, ara per ara, el més important és que s'impulsi tota la remodelació del barri.

Les dues entitats veïnals, la de la Façana Marítima i la del Gorg, han subratllat que durant el darrer any el Govern Municipal no ha informat sobre el futur del canal del port.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat