Botó Contacta amb Badaweb

Mor Elisa Reverter, propietària de la Masia de Can Butinyà

Publicada: 21.04.2009Secció: Successos

Aquest cap de setmana ha mort al Centresociosanitari del Carme la propietària de la Masia de Can Butinyà, Elisa Reverter, a l'edat de 91 anys a causa d'una una insufiència renal. Reverter va ser regidora de Convergència Democràtica al primer ajuntament després de la dictadura. Escultora i escriptora de professió va ocupar el càrrec de regidora de patrimoni històric i artístic, i va ser responsable de portar la Venus a Badalona.

Fins ara Can Butinyà era gestionada per Elisa Reverter. Aquesta masia és una de les grans cases senyorials que hi ha en el terme municipal de Badalona, tot i que part de la finca es troba en terrenys de Santa Coloma de Gramenet. Encara que l’edifici actual data del segle XVIII, la masia té orígens molt antics, que ens remeten a l’edat de bronze. Diumenge a les onze del matí les cendres de la seva propietària s'escamparan a Can Butinyà.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat