Botó Contacta amb Badaweb

Comencen les obres de remodelació del carrer Baldomer Solà

Publicada: 21.04.2009Secció: Urbanisme

Ja han començat les obres de remodelació del carrer Baldomer Solà. Es tracta de les primeres obres dels projectes finançats amb el Fons Estatal d'Inversió Local. La durada prevista d'aquestes obres és de 8 mesos i la seva execució es portarà a terme en dues fases, evitant així el tall total del carrer.

Les obres de reurbanització del carrer de Baldomer Solà renovaran la pavimentació, l'enllumenat, el clavagueram i el mobiliari urbà. A més, s'instal·laran contenidors d'escombraries soterrats i les voreres s'ampliaran de 3 a 4 metres d'amplada. Així, la calçada es reduïrà i passarà de 8 a 6 metres, mantenint els dos carrils de circulació.

L'execució de les obres del carrer de Baldomer Solà es farà en dues fases. En una primera es faran les obres corresponents al costat mar. Posteriorment es portaran a terme les de la banda de muntanya. Per tant, sempre hi haurà lliure un carril de circulació per al pas exclusiu de vehicles de serveis i de residents i d'autobusos, que mantindran els seus horaris i recorreguts habituals.

La reurbanització del carrer de Baldomer Solà, amb un pressupost de més de 3 milions d'euros i un termini d'execució de 8 mesos, és el projecte que compta amb la partida més important procedent del Fons d'Inversió Local a Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat