Botó Contacta amb Badaweb

El PP denuncia l'estat de les fonts del carrer de Provençà

Publicada: 20.04.2009Secció: Urbanisme

El grup municipal del Partit Popular a Badalona denuncia l'estat de les fonts ubicades al Carrer de Provençà, a Llefià. Els populars expliquen que van deixar de funcionar poc després de ser inaugurades, convertint-se d'aquesta manera en objecte de múltipiles denúncies per part dels veïns.

Els principals problemes que genera la deixadesa de les fonts són les males olors, la proliferació de mosquits i actituds incíviques per part d'alguns veïns. El grup municipal popular recull les denuncies que des de fa més d'un any els veïns els han fet arribar referent a l'estat d'aquestes fonts.

L'any 2007 l'Ajuntament de Badalona va inaugurar aquestes fonts emplaçades al Carrer de Provençà, al barri de Llefià. Setmanes després, deixaven de funcionar.

El grup municipal del Partit Popular ha formalitzat aquesta queixa al consistori badaloní. Una reclamació que encara no ha rebut resposta.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat