Botó Contacta amb Badaweb

El Pont del Petroli, eina pedagògica i de difusió de les ciències del mar

Publicada: 02.04.2009Secció: Medi Ambient

L'Ajuntament de Badalona i l'Institut de Ciències del Mar, del Consell Superior d'Investigacions Científiques, han signat un conveni per a la creació i desenvolupament de projectes d'investigació en divulgació i difusió científica, lligats al Pont del Petroli.

En aquest conveni l'ajuntament es compromet a mantenir en bon estat el Pont del Petroli i a gestionar les activitats d'educació ambiental que es generin. Per la seva banda, l'Institut de Ciències del Mar contribuirà a la programació de les activitats, assessorarà i coordinarà el contingut científic i facilitarà el material científic necessari.

El programa té, entre altres, l'objectiu d'apropar el coneixement del mar amb una bateria d'activitats portades a terme en el mateix medi marí, tant al públic escolar com al general.

Aquest conveni és una eina per avançar cap a l'aprofitament pedagògic del Pont del Petroli i complementa el que es va signar amb la UPC el desembre de 2006.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat