Botó Contacta amb Badaweb

Canvi d'ubicació del nou centre escolar del Parc de Ca l'Arnús

Publicada: 01.04.2009Secció: Educació

En el ple municipal celebrat ahir a la tarda es va aprovar el canvi d'ubicació del nou centre escolar que es construirà al recinte del Parc de Ca l'Arnús. Un canvi que ha aixecat polseguera entre els regidors ecosocialistes que han reclamat al govern local millores en la planificació escolar.

Iniciativa per Catalunya els Verds – Esquerra Unida i Alternativa ha estat l'únic grup municipal que ha votat en contra del canvi d'ubicació d'aquest centre escolar. La regidora ecosocialista Carme Martínez ha acusat al govern local de practicar una planificació escolar deficient i ha demanat que es prenguin mesures per coordinar tant el correcte funcionament dels centres educatius de la ciutat com els tràmits en les matriculacions.

Per la seva banda, el regidor d'educació, Josep Duran ha negat deficiències en la planificació escolar. Duran ha anunciat que amb aquest nou centre s'ampliarà el servei educatiu a la ciutat. Serà la Generalitat qui es faci càrrec dels costos de construcció d'aquest nou equipament. De moment, no hi ha dates previstes per a l'inici de les obres.

Amb el canvi d'ubicació, el nou emplaçament per al centre escolar de Ca L'Arnús passarà de tenir més de 7.300 metres quadrats de superfície a tenir-ne prop de 5.780. L'escola es construirà finalment a la zona nord del parc entre la riera de Canyadó i l'àrea dels plataners.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat