Botó Contacta amb Badaweb

Operació contra la màfia xinesa a Badalona, Santa Coloma i Barcelona

Publicada: 31.03.2009Secció: Successos

La policia ha detingut una seixantena de persones d' origen xinès acusades de delictes d'immigració il·legal, de tràfic de persones i de falsificació de documents. A més, els agents han escorcollat 10 habitatges de Badalona, Santa Coloma i Barcelona. Es tracta d' una operació contra la màfia xinesa que ha començat a les set del matí i que ha mobilitzat efectius policials de les brigades del crim organitzat i d'estrangeria.

A Badalona la policia ha escorcollat diversos habitatges del carrer Saturn, al barri de Llefià, i del carrer Vallvidrera. En aquest darrer carrer, del barri de lloreda de Badalona, la policia nacional ha detingut 8 persones i s'ha dirigit a Santa Coloma per registrar un restaurant xinès. Un dels altres focus d'atenció ha estat el número 22 del carrer Saturn on la policia ha detingut altres 8 persones

d'origen xinès i se n' ha emportat dues més.

Els veïns de la zona s' han queixat que ja fa molt temps que en aquell pis se sentien molts sorolls i crits i que sospitaven que

s'obligava a diverses noies a exercir la prostitució. Alguns veïns del mateix immoble, fins i tot, havien presentat denúncies per amenaces.

Segons fonts policials, la xarxa actuava des de Catalunya però també des de la Xina, on es falsificaven els passaports.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat